Якщо для вас це перебір, кладіть менше або складіть за бажанням букет з тимьяна, майорану і розмарину. Для більшого аромату гвоздику і чорний перець перемелюйте безпосередньо перед приготуванням страви. Апетит вже вирує! В ідеалі потрібна сковорода чавунна. Якщо такої немає, використовуйте керамічну або будь-яку іншу, але товстостінну. Щоб старва вийшла ароматнішою і соковитішою, беріть свинячу вирізку з сальцем!
Інгредієнти:
- Свинина — 600 гр.
- Цибуля — 2 шт.
- Лавровий лист — 2 шт.
- Біле сухе вино — 100 мл
- Картопля — 700 р
- Оливкова олія — 3 ст. л.
- Чебрець — 2,5 ст. л.
- Зелень — 1 пуч.
- Гвоздика — за смаком
- Чорний перець (мелений) — за смаком
Приготування:
Смачного!
Джерело: ukr.media