Для багатьох людей приготування кави стало обов'язковою ранковою процедурою, інформує Ukr.Media.
Перед початком робочого дня цей напій зайвим не буває: він допомагає підбадьоритися. При цьому людина отримує задоволення від приємного кавового аромату.
Однак напій можна зробити набагато смачнішим.
Як додаткові інгредієнти кавомани зазвичай використовують вершки та цукор.
Деякі гурмани додають у напій сіль: як не дивно, але невелика кількість цієї спеції тільки покращить смак кави.
Є ще один цікавий компонент. Мова йде про такий продукт, як вершкове масло.
Навіщо додавати масло в каву
Якщо під час приготування напою в ньому з'явиться невеликий масляний шматочок, то смакові якості кави виявляться на висоті.
Смак кавової рідини стане набагато м'якшим і вершковим.
Важливе уточнення
Лайфхак "спрацьовує" тільки в тому випадку, якщо гурман займається приготуванням заварної кави.
Іншими словами, кидати шматочок масла має сенс тільки в напій, який готується в турці.
А от для розчинної кави такий спосіб покращення смаку навряд чи можна назвати відповідним.
Джерело: ukr.media