Отриману масу викладаємо у форму для випікання, застелену кондитерським папером.
Робимо глазур: невелику кількість (близько 1 ст. л.) масла розтоплюємо з 2 ст. л. цукру на повільному вогні, постійно помішуючи. Потім додаємо 2-3 ст. л. сметани, добре розмішуємо і насипаємо 2 ст. л. какао. Варимо на повільному вогні, гарненько перемішуючи. Не перестаючи перемішувати, доводимо до кипіння, після чого вимикаємо вогонь.
Сирник випікаємо в духовці приблизно 40-50 хвилин при 180 градусів (залежить від духовки).
Готовий сирник перевертаємо на блюдо, поливаємо гарячою глазур'ю. Однак відразу сирник до столу не подаємо — йому треба постояти в холодильнику хоча б кілька годин, а краще — цілу ніч. Лише потім його можна їсти.