Лінивий млинцевий торт: мінімум часу, максимум задоволення

Порадуйте рідних та близьких смачним десертом, для приготування якого потрібні найпростіші інгредієнти та мінімальні витрати сил і часу, інформує Ukr.Media.

Для приготування торта у формі діаметром 16 см знадобиться:

Млинці:

  • яйця — 2 шт;
  • цукор — 40 г (2 ст.л без гірки);
  • сіль — 1 дрібка;
  • молоко — 230 г;
  • борошно — 60 г (3 ст.л без гірки);
  • какао-порошок — 20 г;
  • олія — 2 ст.л (30 г).

Білий шар:

  • сметана — 500 г;
  • цукор — 100 г (5 ст.л без гірки);
  • ванільний цукор — 10 г;
  • желатин швидкорозчинний 20 г + 60 мл холодної води.

Приготування:

Приготуйте млинцеве тісто, просто змішавши всі інгредієнти. Спечіть млинці з усієї кількості тіста.

Для приготування білого шару залийте желатин холодною водою і залиште на 10 хвилин для набухання. З'єднайте сметану з цукром та ванільним цукром. Додайте розтоплений желатин до сметанної суміші та добре перемішайте. 3-4 млинці згорніть у трубочку та наріжте по типу домашньої локшини. Підготуйте таким чином усі млинці.

З'єднайте нарізані млинці зі сметанною сумішшю.

Перекладіть підготовлену масу в роз'ємне кондитерське кільце діаметром 16 см. Розрівняйте поверхню та приберіть торт до холодильника до повного застигання мінімум на 5 годин.

Готовий млинцевий торт виглядає дуже симпатично як цілком, так і в розрізі, такий десерт можна сміливо подавати до столу до приходу гостей!

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *