Такий суп виходить не тільки дуже ніжним, але і ситним. Ця страва здатна здивувати простотою приготування, а також незвичною подачею. А якщо до цього супу додати домашні сухарики, то можна стверджувати, що обід або вечеря точно вдасться на славу, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
- 250 г курячого філе
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 картоплі
- 1 морква
- 200 г плавленого сиру
- 50 г твердого сиру
- 1 столова ложка вершків
- за смаком сіль, перець
Приготування:
Куряче філе потрібно відварити в 1 літрі води протягом 30 хвилин. Злити курячий бульйон в окрему миску. Варене куряче філе нарізати на дрібні кубики та обсмажити на олії на високому вогні до золотистої скоринки.
Обсмажити дрібно нарізану цибулю. Додати часник, нарізані кубиками картоплю і моркву. Обсмажувати на повільному вогні 10-15 хвилин. Залити заздалегідь приготовленим курячим бульйоном. Варити до готовності моркви та картоплі. Як буде готова морква і картопля, додайте в суп плавлений сир, натертий твердий сир і вершки. Варіть ще 10 хвилин.
Готовий суп збити занурювальним блендером до однорідного стану.
Подавати відразу після приготування. Зверху викласти шматочки курки та прикрасити зеленню.
Приємного апетиту!
Джерело: ukr.media