Яка відмінність сільських яєць від магазинних та їхня користь

Один із найдавніших харчових продуктів — курячі яйця. І тисячу років тому люди вживали в їжу курячі та перепелині яйця. Та й сьогодні яйця складно чимось замінити. А домашні фермерські яйця — це взагалі один з інгредієнтів більшості страв у всіх країнах світу, інформує Ukr.Media.

Чим відрізняються фермерські яйця від яєць, куплених у магазині?

Різницю помітити не складно: у фермерських яйцях гарний жовтогарячий жовток. А виходить він таким яскравим завдяки різноманітнішим рослинним кормам, якими годують курей. У таких яйцях більше вітамінів та корисних макро- та мікроелементів.

На жаль, на птахофабриках врахували цю особливість і для привабливості магазинних яєць почали додавати в корми барвники, що надають жовтку оранжевого кольору. Проте користі від таких яєць небагато.

Крім безперечної користі фермерських яєць є й інші переваги:

  • птахи живуть у природних умовах, на свіжому повітрі та вільному випасі, а не в тісних клітинах;
  • у яйцях відсутні барвники, стимулятори росту та антибіотики;
  • птахи отримують натуральні корми: траву, зерно та інші злакові культури.

Купуйте натуральні фермерські яйця, це не лише смачно, а й корисно для здоров'я!

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *