Чому смажені пиріжки виходять сирими й не пропеченими: помилки під час приготування

Будь-яка господиня засмутиться, якщо помітить, що смажені пиріжки до кінця не пропеклися, інформує Ukr.Media.

Однак найчастіше це пов'язано виключно з тим, що в процесі приготування були допущені деякі недоліки.

Які помилки допускають багато хто.

Температура посуду

Будь-яку смажену їжу не можна готувати в тому випадку, якщо посуд як слід не прогрітий. Через це тісто не може просмажитися рівномірно.

В результаті навіть готові, на перший погляд, пиріжки можуть бути місцями сирими.

Тому не забувайте спочатку якісно розігріти посуд і тільки потім розпочинати смаження.

Процес приготування

Важливо обрати коректний температурний режим і на стадії самого смаження. Якщо обирати занадто інтенсивну температуру, то зовнішня частина пиріжка може виглядати готовою і залишатися всередині сирою.

Тому можна домогтися апетитної скоринки, а потім довести до повної готовності страву в духовій шафі.

Кришка

Багато хто вважає, що кришку при смаженні пиріжків потрібно використовувати в обов'язковому порядку. Однак варто враховувати появу конденсату.

В результаті пиріжки можуть вийти не тільки сирими, але й м'якими. Тому використовувати кришку не варто.

Джерело: ukr.media

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *