Не завжди є можливість купувати продукти, які нам хотілося б: такі витрати раціональними не назвеш.
Тому не завжди їжа виходить ідеальної якості.
Найскладніша ситуація з м'ясом. Чим дешевше даний продукт, тим нижчі шанси приготувати щось по-справжньому гідну і варту увагу, зазначає експерт з кулінарних питань мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова.

Однак за допомогою одного прийому можна навіть найдешевше м'ясо зробити смачним, соковитим та ароматним.
Як приготувати найкращий маринад
Список необхідних інгредієнтів
– шість ложок будь-якої рафінованої рослинної олії;
– ложка звичайної гірчиці;
– Три ложки лимонного соку;
– шість часточок часнику;
– Необхідні спеції.
Методика приготування
Вказаної кількості інгредієнтів цілком вистачить, щоб замаринувати цілий кілограм м'яса. Залежно кількості основного продукту можна вносити правки в пропорції.
Спочатку потрібно в ємності для маринування з'єднати сік лимона з олією та спробувати довести масу до однорідного стану.
Потім вводимо гірчицю. Часник варто пропустити через прес і ввести до інших компонентів.
Далі вводимо вибрані прянощі, а ось сіль додавати не потрібно: інакше м'ясо вийде сухим.
Цей маринад “працює” протягом трьох годин. Після цього можна готувати м'ясо будь-яким зручним способом.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні сухарики з батона.
Читайте також
- Як правильно смажити картоплю: 3 правила, про які не варто забувати – господиням на замітку
- Як правильно варити макарони, щоб вони не злипалися: важливі хитрощі – не всі про них знають



