Вам набридла звичайна гречана каша? Тоді спробуйте приготувати її по-іншому!
Під час створення страви треба використовувати додаткові інгредієнти.
Але не соус і м'ясо. Гречка стане набагато смачнішою завдяки тунцю, солоним огіркам та цибулі.

Про незвичайний варіант приготування гречаної каші розповіла експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Рецепт гречки з тунцем та солоними огірками
Спершу треба промити 300 г гречаної крупи (це приблизно півтори склянки).
Далі потрібно взяти каструлю, налити в неї трохи соняшникової маси і поставити на включену конфорку.
За хвилину в посуд треба висипати підготовлену гречку.
Через 5 хвилин у ємність слід налити 2 склянки окропу. Вміст каструлі слід посолити.
Відразу після цього вогонь слід зробити мінімальним. Варити гречку треба протягом 10 хвилин.
За цей час кулінар зможе виконати такі дії: нарізати кубиками два солоні огірки, нарізати півкільцями цибулину і відкрити банку з тунцем в олії.
А ще людина напевно встигне обсмажити подрібнену цибулю на сковороді.
Коли овоч набуде рум'яності, у посуд можна буде насипати частково приготовлену гречку.
У цю ж сковорідку треба відправити огірки та рибу.
Вміст посуду слід добре перемішати. Термічна обробка страви під кришкою повинна здійснюватись 7 хвилин.
На виході вийде надзвичайно смачна гречана каша.
Раніше було названо 3 кулінарні помилки, які передаються з покоління до покоління.
Читайте також
- Яку воду додають у плов: гарячу чи холодну
- Курячі котлети нашвидкуруч: готове через 20 хвилин