Як урізноманітнити набридлі бутерброди зі шпротами: додайте до них особливий інгредієнт

Бутерброди зі шпротами – проста, смачна і тому улюблена багатьма закуска.

Якщо ви хочете, щоб ця страва стала хітом на вашому святковому столі, дослухайтеся порад експерта мережевого видання «БелНовости», кухаря Юлії Архипової.

Вона розповіла, що потрібно додати до звичних бутербродів, щоби отримати нові смакові відчуття.

Праздничный стол
Фото: © Білновини

Із солоними огірками

Підсушіть хліб на сковорідці, змастіть сирним або вершковим сиром, а зверху покладіть солоні або мариновані огірки, нарізані кружальцями, і нарізані таким же чином відварені яйця.

Залишилось укласти на бутерброди шпроти та прикрасити їх зеленню.

З червоною ікрою

Для цього варіанта бутербродів хліб потрібно змастити тонким шаром вершкового масла|мастила|, а зверху викласти по чайній ложці ікри.

Залишилося доповнити кожен тост 2-3 шпротами, а як прикрасу можна використовувати скибочки лимона та гілочки свіжої петрушки.

З маслинами

Багет слід нарізати на шматочки, злегка збризкати оливковою олією і підсмажити на сковорідці.

Підготовка інших інгредієнтів включає нарізку цибулі-порею та маслин тонкими кружальцями та подрібнення пармезану за допомогою терки.

Перший шар на багеті повинні становити шпроти, потім йдуть маслини, цибуля та пармезан.

З помідорами та крабовими паличками

Відварені яйця слід натерти на дрібній тертці. Так само зробите з крабовими паличками і плавленим сиром.

Змішайте перелічені інгредієнти, додавши до них дрібно посічений кріп та майонез.

Можна приступати до збирання бутербродів. Обсмажений на рослинній олії і натертий часником хліб потрібно змастити масою, що вийшла, а наверх покласти шпроти і кружечки помідорів.

Читайте також

  • Навіщо хитрі кулінари кидають сірник у воду при варінні яєць: хитрість, про яку варто дізнатися
  • Як швидко спекти пиріг з варенням: простіше рецепта не знайти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *