Як приготувати гарні конвертики з тостового хліба з цікавою начинкою: це дуже смачно

Багато гурманів запитують: «Що ж приготувати такого смачненького і нестандартного на сніданок?»

Цим кулінарам напевно набридли класичні варіанти ранкової трапези: яєчня, омлет, сирники тощо.

Хочеться приготувати щось незвичайне.

конвертики
Фото: © Білновини

Є один дуже цікавий варіант – конвертики із тостового хліба.

Цей незвичайний різновид сендвічів відрізняється апетитним зовнішнім виглядом, яскравим смаком і ситністю.

Загалом це ідеальний сніданок. Рецептом поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.

Рецепт смачних конвертиків на сніданок

Візьміть кілька скибочок тостового хліба і зробіть їх плоскішими.

Потрібний результат досягається з легкістю: достатньо розкотити хлібобулочний виріб, використовуючи качалку.

Візьміть один із шматочків, змастіть його будь-яким соусом, покладіть шматок ковбаси або шинки, кружечок томату, а також пластинку сиру. Усі інгредієнти мають бути нарізані досить тонко.

Закрийте «конструкцію», що вийшла, ще однією плоскою скибочкою хліба.

Звичайно, підготовлені конвертики можна приготувати у сендвічниці. Але краще занурити кожен конвертик у яєчну масу та обсмажити з двох боків на сковороді.

Вийде неймовірно апетитний сніданок, який сподобається вам та всім членам вашої родини.

Раніше гурманам розповіли, як приготувати розсипчастий рис.

Читайте також

  • Як вчинити, якщо картопля погано підсмажується: ось що зробить страву рум'яною – секретний інгредієнт
  • Заморожений кріп, який не відрізнити від свіжого: розкриваємо 3 хитрощі заморозки кропу – дивно, але факт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *