Багато гурманів запитують: «Що ж приготувати такого смачненького і нестандартного на сніданок?»
Цим кулінарам напевно набридли класичні варіанти ранкової трапези: яєчня, омлет, сирники тощо.
Хочеться приготувати щось незвичайне.

Є один дуже цікавий варіант – конвертики із тостового хліба.
Цей незвичайний різновид сендвічів відрізняється апетитним зовнішнім виглядом, яскравим смаком і ситністю.
Загалом це ідеальний сніданок. Рецептом поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Рецепт смачних конвертиків на сніданок
Візьміть кілька скибочок тостового хліба і зробіть їх плоскішими.
Потрібний результат досягається з легкістю: достатньо розкотити хлібобулочний виріб, використовуючи качалку.
Візьміть один із шматочків, змастіть його будь-яким соусом, покладіть шматок ковбаси або шинки, кружечок томату, а також пластинку сиру. Усі інгредієнти мають бути нарізані досить тонко.
Закрийте «конструкцію», що вийшла, ще однією плоскою скибочкою хліба.
Звичайно, підготовлені конвертики можна приготувати у сендвічниці. Але краще занурити кожен конвертик у яєчну масу та обсмажити з двох боків на сковороді.
Вийде неймовірно апетитний сніданок, який сподобається вам та всім членам вашої родини.
Раніше гурманам розповіли, як приготувати розсипчастий рис.
Читайте також
- Як вчинити, якщо картопля погано підсмажується: ось що зробить страву рум'яною – секретний інгредієнт
- Заморожений кріп, який не відрізнити від свіжого: розкриваємо 3 хитрощі заморозки кропу – дивно, але факт