Як приготувати делікатесну олію з часником для бутербродів?

Багато хто любить на сніданок пропонувати членам сім'ї класичні бутерброди з вершковим маслом.

Також закуска стане чудовим варіантом і протягом дня для тих, хто зненацька зголодніє.

Однак звичайною олією нікого не здивуєш, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова.

чеснок
Фото: © Білновини

Як приготувати “делікатесне” масло для бутербродів

Список необхідних інгредієнтів

– пачка вершкового масла (двісті грамів);
– Три часточки часнику;
– чайна ложка лимонної цедри;
– будь-яка свіжа зелень (від кропу з петрушкою до базиліку з чебрецем);
– Необхідна кількість солі.

Метод приготування

Така олія стане справжньою знахідкою для будь-якої господині, адже частування вийде смачним та ситним. Потрібно взяти потрібну кількість зелені, вимити, висушити та подрібнити.

Потім відправляємо подрібнений часник і цедру лимона.

Олію краще заздалегідь дістати з холодильника і дати розм'якшитися. З'єднуємо компоненти. Після цього вводимо потрібну кількість солі і ще раз перемішуємо.

Апетитну делікатесну олію можна подавати до столу.

Читайте також

  • Чому не виходить смажена картопля: названі основні причини
  • Як зробити голубці соковитіше: про ці хитрощі знають не всі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *