Багато хто любить на сніданок пропонувати членам сім'ї класичні бутерброди з вершковим маслом.
Також закуска стане чудовим варіантом і протягом дня для тих, хто зненацька зголодніє.
Однак звичайною олією нікого не здивуєш, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова.

Як приготувати “делікатесне” масло для бутербродів
Список необхідних інгредієнтів
– пачка вершкового масла (двісті грамів);
– Три часточки часнику;
– чайна ложка лимонної цедри;
– будь-яка свіжа зелень (від кропу з петрушкою до базиліку з чебрецем);
– Необхідна кількість солі.
Метод приготування
Така олія стане справжньою знахідкою для будь-якої господині, адже частування вийде смачним та ситним. Потрібно взяти потрібну кількість зелені, вимити, висушити та подрібнити.
Потім відправляємо подрібнений часник і цедру лимона.
Олію краще заздалегідь дістати з холодильника і дати розм'якшитися. З'єднуємо компоненти. Після цього вводимо потрібну кількість солі і ще раз перемішуємо.
Апетитну делікатесну олію можна подавати до столу.
Читайте також
- Чому не виходить смажена картопля: названі основні причини
- Як зробити голубці соковитіше: про ці хитрощі знають не всі