Як приготувати відбивні в картопляному паніруванні: смачна і ситна страва, яка приємно здивує

Курячі відбивні стануть ще ніжнішими, ароматними та апетитними, якщо приготувати їх у хрусткому картопляному клярі.

Інгредієнти

На 400 г філе потрібно взяти:

  • карі – 1 ч. л.;
  • мелений перець – 1 ч. л.;
  • соєвий соус – 2 ст. л.;
  • картопля – 6 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • часник – 3 зубчики.

Як приготувати курячі відбивні в паніровці з картоплі

Філе слід розрізати на порційні шматочки, обмотати харчовою плівкою та відбити.

Картофель
Фото: © Білновини

Потім курку потрібно залишити в суміші із соусу та спецій на 15-20 хвилин.

У цей час картопля треба пропустити через велику тертку.

Цибулю та часник бажано подрібнити на дрібній тертці.

Овочі треба з'єднати, а потім змішати із збитими яйцями зі щіпкою солі.

Філе треба щільно обваляти у паніровці, а потім викласти на розігріту сковороду.

Подавати відбивні краще зі свіжими овочами, запашною зеленню.

Раніше ми розповідали, як смачно запекти курку з апельсинами.

Читайте також

  • Рецепт смачних курячих котлет: соковиті та ароматні
  • Як прибрати сіль з крупи: кулінарні лайфхаки – не всі знають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *