Курячі відбивні стануть ще ніжнішими, ароматними та апетитними, якщо приготувати їх у хрусткому картопляному клярі.
Інгредієнти
На 400 г філе потрібно взяти:
- карі – 1 ч. л.;
- мелений перець – 1 ч. л.;
- соєвий соус – 2 ст. л.;
- картопля – 6 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- часник – 3 зубчики.
Як приготувати курячі відбивні в паніровці з картоплі
Філе слід розрізати на порційні шматочки, обмотати харчовою плівкою та відбити.

Потім курку потрібно залишити в суміші із соусу та спецій на 15-20 хвилин.
У цей час картопля треба пропустити через велику тертку.
Цибулю та часник бажано подрібнити на дрібній тертці.
Овочі треба з'єднати, а потім змішати із збитими яйцями зі щіпкою солі.
Філе треба щільно обваляти у паніровці, а потім викласти на розігріту сковороду.
Подавати відбивні краще зі свіжими овочами, запашною зеленню.
Раніше ми розповідали, як смачно запекти курку з апельсинами.
Читайте також
- Рецепт смачних курячих котлет: соковиті та ароматні
- Як прибрати сіль з крупи: кулінарні лайфхаки – не всі знають