З фаршу можна приготувати набагато більше страв, ніж котлети, голубці та макарони по-флотськи.
Варто лише замахнутися на закордонну кухню і можна відкрити собі щось новеньке. На сьогоднішній час приготувати цю грецьку страву проблемою не буде.
Розкажемо як приготувати з фаршу грецький кефтедес.

Для цього потрібно:
- білий хліб – 2 скибочки;
- фарш яловичий – 0,5 кг;
- молоко – 4 ст. л.;
- яйце – 1 шт.;
- цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- петрушка;
- орегано;
- оливкова олія – 1 ст. л. і стільки ж червоного винного оцту;
- сіль та перець за смаком.
Як готувати
1. Залийте молоком хліб, як розмокне – відіжміть і змішайте з фаршем.
2. Додайте яйце і дрібно нарізану цибулю.
3. Перемішайте, додайте сіль та перець, орегано, оливкову олію та оцет.
4. Добре перемішайте і приберіть в холодильник на одну годину.
5. Сформуйте невеликі кульки з фаршу, обсмажте на сковороді у великій кількості олії та подавайте до столу.
Раніше ми розповідали, як приготувати соус мандариновий до риби.
Читайте також
- Як приготувати найсмачнішу вівсянку: навіть діти з'їдять та ще попросять
- Як зробити відбивні смачними та соковитими: не всі господині знають