Що смачного можна приготувати з фаршу: жодних котлет – грецька кухня

З фаршу можна приготувати набагато більше страв, ніж котлети, голубці та макарони по-флотськи.

Варто лише замахнутися на закордонну кухню і можна відкрити собі щось новеньке. На сьогоднішній час приготувати цю грецьку страву проблемою не буде.

Розкажемо як приготувати з фаршу грецький кефтедес.

Сковорода
Фото: © Білновини

Для цього потрібно:

  • білий хліб – 2 скибочки;
  • фарш яловичий – 0,5 кг;
  • молоко – 4 ст. л.;
  • яйце – 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • петрушка;
  • орегано;
  • оливкова олія – 1 ст. л. і стільки ж червоного винного оцту;
  • сіль та перець за смаком.

Як готувати

1. Залийте молоком хліб, як розмокне – відіжміть і змішайте з фаршем.

2. Додайте яйце і дрібно нарізану цибулю.

3. Перемішайте, додайте сіль та перець, орегано, оливкову олію та оцет.

4. Добре перемішайте і приберіть в холодильник на одну годину.

5. Сформуйте невеликі кульки з фаршу, обсмажте на сковороді у великій кількості олії та подавайте до столу.

Раніше ми розповідали, як приготувати соус мандариновий до риби.

Читайте також

  • Як приготувати найсмачнішу вівсянку: навіть діти з'їдять та ще попросять
  • Як зробити відбивні смачними та соковитими: не всі господині знають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *