Що приготувати з фаршу: з цією стравою доведеться повозитися, але воно того варте

Фарш сучасні господині використовують в основному для приготування напівфабрикатів, а якщо нашвидкуруч, то макарони по-флотськи.

Коли є час та бажання приготувати щось незвичайне, спробуйте чудовий рецепт.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, як приготувати бризоль – страву французької кухні.

Фарш
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • фарш – 400 гр;
  • яйця – 5 шт.;
  • помідор – 1 шт.;
  • огірок – 1 шт.;
  • майонез – 2 ст. л.;
  • олія рослинна – 1 ст. л.;
  • сіль та перець за смаком.

Як готувати

1. Готовий фарш потрібно до смаку посолити, додати перець і спеції, одне яйце і ретельно перемішати.

2. Готову масу ділимо на дві однакові частини.

3. Розгортаємо харчову плівку і розкладаємо на ній одну частину фаршу, розкотивши так, щоб пласт вмістився на сковороді для смаження.

4. Збиваємо два яйця з сіллю та перцем, вливаємо суміш у плоску тарілку, а зверху перекладаємо пласт фаршу. Тепер харчову плівку можна прибрати.

5. Розігріваємо сковороду з олією і акуратно зміщуємо в неї пласт разом з яйцем, так, щоб воно виявилося внизу.

Обсмажуємо 2 хвилини на середньому вогні, перевертаємо та смажимо ще 4 хвилини.

6. Перекладаємо яйце вниз на тарілку, змащуємо майонезом, викладаємо скибочки помідорів, огірків і згортаємо в рулет.

З другою частиною фаршу чинимо аналогічним чином. Приємного апетиту!

Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві домашні біляші.

Читайте також

  • Вафельниця не потрібна: як приготувати бельгійські вафлі на звичайній сковороді за кілька хвилин
  • Як приготувати печиво в мікрохвильовій печі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *