Фарш сучасні господині використовують в основному для приготування напівфабрикатів, а якщо нашвидкуруч, то макарони по-флотськи.
Коли є час та бажання приготувати щось незвичайне, спробуйте чудовий рецепт.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, розповіла, як приготувати бризоль – страву французької кухні.

Потрібно:
- фарш – 400 гр;
- яйця – 5 шт.;
- помідор – 1 шт.;
- огірок – 1 шт.;
- майонез – 2 ст. л.;
- олія рослинна – 1 ст. л.;
- сіль та перець за смаком.
Як готувати
1. Готовий фарш потрібно до смаку посолити, додати перець і спеції, одне яйце і ретельно перемішати.
2. Готову масу ділимо на дві однакові частини.
3. Розгортаємо харчову плівку і розкладаємо на ній одну частину фаршу, розкотивши так, щоб пласт вмістився на сковороді для смаження.
4. Збиваємо два яйця з сіллю та перцем, вливаємо суміш у плоску тарілку, а зверху перекладаємо пласт фаршу. Тепер харчову плівку можна прибрати.
5. Розігріваємо сковороду з олією і акуратно зміщуємо в неї пласт разом з яйцем, так, щоб воно виявилося внизу.
Обсмажуємо 2 хвилини на середньому вогні, перевертаємо та смажимо ще 4 хвилини.
6. Перекладаємо яйце вниз на тарілку, змащуємо майонезом, викладаємо скибочки помідорів, огірків і згортаємо в рулет.
З другою частиною фаршу чинимо аналогічним чином. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві домашні біляші.
Читайте також
- Вафельниця не потрібна: як приготувати бельгійські вафлі на звичайній сковороді за кілька хвилин
- Як приготувати печиво в мікрохвильовій печі?