Ми часто готуємо на вечерю м'ясні або овочеві котлети, що не дивно – такі страви не тільки смачні, але й добре поєднуються з різними гарнірами.
Якщо ж вам не хочеться витрачати сили на приготування основної та додаткової страви, спробуйте з'єднати м'ясо, овочі та крупу.
В результаті у вас вийдуть дуже апетитні котлетки з фаршу, капусти та рису.

Ще потрібно буде взяти цибулю та часник, трохи борошна, яйце, томатну пасту та додати сіль та чорний мелений перець за смаком.
Овочі потрібно проминути під водою, очистити від шкірки і подрібнити в м'ясорубці.
Після цього відіжміть їх від зайвої вологи і з'єднайте з фаршем, рисом, яйцем і спеціями.
Зверніть увагу: перед цим рис потрібно відварити до готовності.
Ретельно перемішайте котлетну масу та сформуйте з неї котлети.
Перед смаженням обваляйте котлети в борошні і підрум'яньте їх з обох боків до золотистої скоринки – приблизно по 7 хвилин.
Готові котлети помістіть у каструлю, залийте сумішшю води та томатної пасти.
Гасіть їх ще близько 15 хвилин, увімкнувши маленький вогонь.
В результаті ви отримаєте надзвичайно смачну, ніжну та соковиту страву. Приємного апетиту!
Читайте також
- Як зробити так, щоб плівка з печінки злізла сама: 2 кулінарні лайфхаки
- Ця страва приготується, поки ви спите. Потрібні ряжанка та сметана