Фарш закінчився, а чи хочеться приготувати котлетки?
Не поспішайте до магазину! М'ясо – це, хоч як це дивно, зовсім не обов'язковий інгредієнт.
Котлети можна приготувати з картоплі.

Крім того, знадобляться такі продукти: мука, вершкове масло, яйце, сир.
Якщо все це є, то ви можете приготувати особливі картопляні котлети, які за своїми смаковими якостями анітрохи не поступаються м'ясним.
Рецептом нестандартної та апетитної страви поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.
Рецепт картопляних котлет
Візьміть п'ять картоплин, позбавте їх шкірки і зваріть.
Потім «обробіть» готовий овоч картоплею, додавши при цьому столову ложку вершкового масла.
У результаті вийде пюре, яке треба «з'єднати» з такими компонентами: тертий сир (50 г), борошно (1-2 ст. л.), сире яйце (1 шт.), зелень.
Масу, що вийшла, треба трохи посолити.
Приготовлену основу слід загорнути у харчову плівку та відправити у холодильник на півгодини.
Як тільки цей час спливе, треба витягнути тісто з холодильного пристрою, присипати борошном стіл і почати формувати котлетки.
Після цього залишиться лише обсмажити «шайбочки» на сковороді. На виході вийде рум'яна, красива і неймовірно апетитна страва.
Раніше гурманам розповіли, як приготувати лінивий хачапурі.
Читайте також
- Як зробити олів'є смачнішим: секрет – у поєднанні цих двох інгредієнтів
- Підготуйте буряк для борщу саме так: страва матиме «ресторанний» насичений колір