Готуємо курячі нагетси з сиром: ідеальне частування для перекушування – краще за фастфуд.

Такий перекус сподобається дорослим та дітям.

Але зазвичай нагетси обсмажують у фритюрі, проте є менш клопіткий спосіб приготування страви, який також не дозволить набрати зайві калорії.

При цьому потрібний лише мінімум інгредієнтів.

Наггетсы
Фото: © Білновини

Детальним рецептом поділилася експерт мережевого видання «БелНовости» Юлія Архипова.

Як приготувати нагетси з сиром

Для початку слід взяти необхідні продукти.

На 2 філе слід підготувати трохи улюблених спецій, яйце, панірувальні сухарі та приблизно 60-70 г моцарелли.

Філе потрібно пропустити через блендер, а потім об'єднати з подрібненою моцарелою та іншими компонентами. Як тільки маса стане однорідною, можна формувати нагетси.

Не буде зайвим обваляти наприкінці заготівлю в панірувальних сухарях.

Якщо хочеться, щоб частування вийшло цікавішим, то допустимо втрутити трохи подрібненої зелені.

Випікати страву треба близько 20-30 хвилин при 180 градусах.

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні хрусткі драники.

Читайте також

  • Чи можна замінити в борщі капусту на пекінську капусту: вийде ще смачніше
  • Рибу смажать із закритою кришкою: правило, якого дотримуються кухарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *