Такий перекус сподобається дорослим та дітям.
Але зазвичай нагетси обсмажують у фритюрі, проте є менш клопіткий спосіб приготування страви, який також не дозволить набрати зайві калорії.
При цьому потрібний лише мінімум інгредієнтів.

Детальним рецептом поділилася експерт мережевого видання «БелНовости» Юлія Архипова.
Як приготувати нагетси з сиром
Для початку слід взяти необхідні продукти.
На 2 філе слід підготувати трохи улюблених спецій, яйце, панірувальні сухарі та приблизно 60-70 г моцарелли.
Філе потрібно пропустити через блендер, а потім об'єднати з подрібненою моцарелою та іншими компонентами. Як тільки маса стане однорідною, можна формувати нагетси.
Не буде зайвим обваляти наприкінці заготівлю в панірувальних сухарях.
Якщо хочеться, щоб частування вийшло цікавішим, то допустимо втрутити трохи подрібненої зелені.
Випікати страву треба близько 20-30 хвилин при 180 градусах.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні хрусткі драники.
Читайте також
- Чи можна замінити в борщі капусту на пекінську капусту: вийде ще смачніше
- Рибу смажать із закритою кришкою: правило, якого дотримуються кухарі