Свіжі та повітряні кекси – це чудове частування до чаю або кави. Приємною новиною буде дізнатися, що напекти їх можна буквально нашвидкуруч.
Для цього рецепту не потрібно ні молоко, ні інші молочні продукти, а впоратися із завданням зможе навіть новачок.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як швидко напекти кексів.

Потрібно:
- яйця 4 шт.;
- цукор 150 гр;
- олія вершкове 120 гр;
- олія рослинна 100 мл;
- розпушувач 10 гр;
- борошно 300 г;
- цукор ванільний 10 гр.
Як готувати
1. Дістаньте масло з холодильника, щоб воно підтало, потім змішайте до однорідного стану з яйцями.
2. У готову масу додайте олію і збийте все віночком.
3. Додайте цукор – звичайний і ванільний, розпушувач для тіста і збивайте, доки все не розчиниться.
4. Потім додайте|добавляйте| муку|борошно|, перемішайте тісто до однорідного стану і розлийте його за формами на 2/3 від об'єму.
Випікають кекси у розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
За готовністю можна посипати випічку цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Читайте також
- Розчинна кава: розвінчуємо міфи – в них вірить 99 людей із 100
- Лечо по-радянському: рецепт, перевірений часом