Як приготувати млинці заварні на окропі: рецепт з легкими пропорціями

Любите заварні млинці? Тоді ця стаття є для вас.

Розповідаємо рецепт найсмачніших заварних млинців на окропі.

Як приготувати млинці заварні на окропі

Вам знадобляться: чотири яйця, дві склянки борошна, дві склянки окропу, дві склянки молока, дві столові ложки рослинної олії і чайна ложка солі.

блины
Фото: © Білновини

Якщо хочете отримати солодкі млинці, додайте|добавляйте| пару ложок цукру.

Розбиваємо яйця в миску, додаємо сіль, збиваємо міксером.

Не перестаючи збивати яйця, тоненьким цівком вливаємо окріп.

Не треба побоюватися, що білок згорнеться, цього не станеться, просто вийде пишна маса яєчна.

Додаємо молоко, перемішуємо, в кінці додаємо борошно та олію.

Остаточно перемішуємо тісто (комочків не повинно бути), приступаємо до випікання.

Тісто вийде досить рідким, але так і має бути.

Таке тісто добре розтікається по сковорідці та миттєво пропікається.

Перед випіканням не забудьте добре розігріти сковорідку.

Читайте також

  • Розкрито секрет смачних курячих котлет: потрібні особливі інгредієнти
  • Кожна господиня має знати, чому треба використовувати заморожений лимон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *