Як приготувати класичні сирники: покроковий рецепт

З усіх рецептів сирників найвдалішим вважається класичний, тобто без манки та інших інгредієнтів, що заміщають звичні продукти.

Зміни часто вносять прихильники правильного харчування або ті, що худнуть, що не може не позначитися на смаку.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як готувати і що буде потрібно.

Сырники
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • сир (5-9%) 400 гр;
  • борошно 2 ст. л;
  • цукор 1 ст. л;
  • яйця 2 шт.;
  • ванільний цукор 1 пакетик;
  • сіль щіпка.

Як готувати

1. Спочатку відокремлюємо білки від жовтків і змішуємо жовтки з сиром.

2. Потім додаємо в сирну масу борошно, звичайний і ванільний цукор, замішуємо тісто.

3. Готова однорідна маса не повинна бути сухою, ані липкою.

4. Формуємо невеликі сирники звичним для вас способом і обсмажуємо на сковороді на олії з двох сторін.

Приємного апетиту!

Читайте також

  • Перестаньте додавати це в плов: популярний інгредієнт, який псує смак страви
  • Таких смачних драників ви ще не їли: 2 секретні добавки, завдяки яким картопляні оладки вийдуть ідеальними

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *