Гарбуз зберігається добре та довго. Якщо дотриматися всіх необхідних умов, то вона не тільки не зіпсується і збереже свої корисні властивості, але може навіть дозріти, якщо була зірвана раніше терміну.
Однак у бувалих господинь гарбуз не залежується, тим більше якщо вони худнуть до свят.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, що смачного приготувати з гарбуза.

Потрібно:
- гарбуз 400 гр;
- яйця 2 шт.;
- родзинки 100 гр;
- борошно (рисове) 6 ст. л;
- розпушувач 1 ч. л;
- сіль щіпка;
- цукор (мед) на смак.
Як готувати
1. Промиваємо родзинки та залишаємо його в теплій воді, а в цей час очищаємо гарбуз від шкірки та насіння. М'якуш натираємо на великій тертці.
2. Віджимаємо надлишки соку, перекладаємо в миску і додаємо родзинки.
3. В окремому посудині збиваємо яйця із сіллю, по готовності переливаємо в миску з гарбузом.
4. Змішуємо борошно з розпушувачем і просіюємо суміш гарбуза і яєць.
5. Змащуємо форми для кексів олією, перекладаємо в них тісто і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин. Приємного апетиту!
Читайте також
- Чому американці та європейці не їдять гречку: здивуйтеся справжній причині, коли прочитаєте
- Що потрібно зробити із салом, яке ви збираєтеся засолити: секрет ідеального смаку