Такі ситні та ароматні оладки відмінно доповнять будь-яке меню.
Їх можна подавати з рисом, макаронами чи овочевими салатами, щоб обід чи вечеря були більш цікавими та апетитними.
Готується таке частування просто та швидко.

Рецептом поділилася експерт мережевого видання «БелНовости» та кухарка Юлія Архіпова.
Інгредієнти
На 500 г філе треба взяти:
- твердий сир – 150 г;
- майонез – 2 ст. л.;
- крохмаль – 2 ст. л.;
- яйця – 2 шт.;
- часник – 1 головка;
- зелень – 1 пучок;
- паприка та чорний мелений перець, сіль – за смаком.
Як приготувати курячі оладки з сиром та зеленню
Філе треба нарізати на дрібні шматочки, часник пропустити через прес.
Також треба сир натерти на великій тертці, а зелень залишиться подрібнити.
Потім усі необхідні інгредієнти потрібно змішати в одну масу.
В останню чергу треба додати крохмаль.
Після цього заготовку бажано залишити на 20-30 хвилин при кімнатній температурі.
Потім масу потрібно викладати ложкою на розігріту сковороду з маслом.
Оладки треба обсмажувати на середньому вогні близько двох хвилин із кожного боку.
Раніше ми розповідали, як смачно запекти курку на подушці з лимонів.
Читайте також
- Чим начинити пиріжки з картоплі, щоб вони стали ще смачнішими: незвичайний рецепт
- Зібралися готувати печінку? Спочатку ошпарьте її окропом – розповідаємо навіщо