Повз курячих котлет часом не можуть пройти навіть прихильники правильного харчування: ця страва в порівнянні з багатьма здається корисною.
А ось смакові якості курячих котлет практично завжди незрівнянні.
Тому експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова пропонує поєднати курячий фарш із вівсяними пластівцями для досягнення максимально гарного ефекту.

Як приготувати котлети за цим рецептом
Список необхідних продуктів
– півкіло курячого фаршу;
– не більше 50 г “Геркулеса” (пластівців);
– цибулина;
– Кілька ложок молока;
– сіль на власний розсуд;
– Маленька ложка сушеного базиліка.
Методика приготування
Насамперед рекомендується зайнятися підготовкою пластівців. На них ми заливаємо молоком і чекаємо приблизно півгодини. Тим часом цибулину варто пропустити через блендер.
У миску вводимо фарш, додаємо сушений базилік, солимо, вводимо пюре цибулі, перемішуємо. Потім додаємо самі пластівці і знову перемішуємо.
За бажання можна додати й інші спеції (паприку, каррі, куркуму, гранульований часник) та свіжу зелень.
Фарш бажано відбити і розпочати формування котлет. Беремо лист і застилаємо його фольгою. Додаємо трохи олії.
Готуються котлети протягом півгодини за 190 градусів духовки.
Раніше ми розповідали про те, як побалувати сім'ю вишуканим рецептом курки арабською.
Читайте також
- Як замаринувати капусту з буряком: швидкий та простий спосіб приготування закуски – смачний рецепт
- Готуємо італійські яблучні оладки: смачні і прості ласощі для всієї родини