Як приготувати смачне та ароматне печиво до чаю: мінімум інгредієнтів – простий рецепт

Якщо захотілося солодкого до чаю чи кави, а до магазину йти зовсім не хочеться, потрібно згадати про цей рецепт домашнього печива.

Процес приготування простий, швидкий, а найголовніше, що потрібно взяти лише три інгредієнти, які є в будинку.

Які інгредієнти потрібні

  • Борошно, 230 г,
  • Цукор або цукрова пудра, 80 г,
  • Вершкове масло|мастило|, 200 г.

Як готувати домашнє печиво.

Розм'якшене масло|мастило| потрібно змішати з|із| борошном і цукром, а потім збити міксером.

Печенье
Фото: Pixabay

Якщо потрібного обладнання немає, то можна шматочки олії змішати з іншими компонентами, щоб перетворити на крихту і швидко вимісити.

З тіста треба зробити невеликі кульки, а потім злегка плескати їх.

Випікати печінку треба не більше 15 хвилин|мінути| при 200 градусах. Духовка має бути попередньо розігріта.

За бажання частування можна прикрасити сумішшю з кориці та цукрової пудри.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачний шоколадний торт лише з трьох інгредієнтів.

Читайте також

  • Що і чому не можна додавати до котлетного фаршу: страва буде жорсткою і несмачною – не всі знають
  • Варити не треба: як смачно приготувати розсипчасту гречку – кулінарний трюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *