Чим смачним начинити млинці: забуті рецепти

Млинці смачні самі по собі та ще смачніші з начинкою. Страва відкривається в різних фарбах, якщо використовувати солодкі, м'ясні або змішані начинки з яєць і зелені.

Варіантів існує багато, але деякі рецепти за давністю років вже забуті.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду, нагадала, як приготувати млинці за особливим рецептом та чим їх начинити.

Блины
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • яйця – 3 шт.;
  • молоко – 2,5 склянки;
  • сіль, цукор до смаку;
  • борошно – 250 гр;
  • вершкове масло|мастило| – 2 ст. л.

Як готувати млинці

1. Відокремлюємо білки від жовтків і розводимо жовтки в склянці молока, додаємо сіль, цукор за смаком.

2. Перемішуємо і поступово всипаємо борошно, не перестаючи заважати суміш.

3. Коли розчиняються грудки, додаємо розігріте вершкове масло та вимішуємо в однорідну масу.

4. Додаємо в готову суміш дві склянки молока, збиваємо яєчні білки, змішуємо всі інгредієнти та випікаємо млинці.

Чим начинити млинці

Для начинки можна використовувати: сир з яйцями, фрукти або фруктове повидло, відварені рис та яйця із зеленою цибулею, варене м'ясо, пропущене через м'ясорубку зі смаженою цибулею, печінку з овочами та інші начинки.

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні домашні чебуреки.

Читайте також

  • Що приготувати з|із| тесту філо: спробуйте вертути – не відірватися
  • Рецепт самих лінивих пиріжків: пишні і без дріжджів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *