Цей салат знайомий багатьом господиням, але під Новий рік у пошуку свіжої та смачної закуски цей рецепт забувають.
І даремно! Не забудьте купити курку, ананаси та печериці.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова – кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати салат із курки з ананасами.

Потрібно:
- філе курки (х/к) 250 гр;
- печериці 100 гр;
- яйця 3 шт.;
- сир 150 г;
- ананаси консервовані 150 г;
- морква по-корейськи 150 гр;
- майонез.
Як готувати
1. Відварюємо круто яйця і подрібнюємо їх у великій тертці. Нарізаємо курку маленькими шматочками.
2. Гриби ріжемо тонкими скибочками, обсмажуємо до золотистого кольору.
3. Сир натираємо на великій тертці.
4. Ананаси подрібнюємо та викладаємо шари салату в кулінарне кільце у наступному порядку.
Спочатку курку, потім гриби, моркву, ананаси, шар майонезу, терті яйця.
5. Змащуємо салат з усіх боків майонезом та посипаємо тертим сиром.
Забираємо страву в холодильник на 30 хвилин, знімаємо кільце та подаємо салат до столу. Приємного апетиту!
Читайте також
- Як посмажити картоплю без олії: секрет смачного, але безпечного для фігури гарніру
- Як приготувати смажену олив'є: незвичайний сніданок для новорічного настрою