При поєднанні таких інгредієнтів, як яблуко та сир, здається, що нічого не залишається, як запекти яблуко або з'їсти ці продукти окремо.
Але, виявивши трохи фантазії та завзятості, можна спекти незвичайне та дуже ароматне домашнє печиво.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати яблучно-сирне печиво.

Продукти:
- сир – 250 гр;
- яблуко – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- борошно – 220 гр;
- олія рослинна – 50 мл;
- цукор – 80 гр;
- сіль щіпка;
- розпушувач – 1 ч. л.
Як готувати
1. У мисці збийте вилкою яйце з сіллю та цукром.
2. У готову масу влийте олію, перетертий сир, просійте борошно і додайте розпушувач.
3. Замісіть м'яке та еластичне тісто.
4. Яблука потрібно почистити від шкірки та серцевини, наріжте дрібними кубиками, додайте в тісто і перемішайте.
5. Розділіть тісто на рівні частини, скачайте кульки розміром з волоський горіх, складіть на лист, застелений пергаментом.
6. Випікайте 20 хвилин|мінути| в розігрітій до 180 градусів духовці, по готовності посипте гаряче печиво цукром або цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, як спекти ідеальну картоплю.
Читайте також
- Які 3 продукти не можна мити під час готування: виявляється, не всі знають
- Що приготувати з вівсянки: нетиповий рецепт – пригодиться до посту чи для дієти