Поціновувачам незвичайних поєднань точно сподобається таке частування.
Страва виходить соковитою, ніжною і дуже ароматною.
Але ще один плюс у тому, що процес приготування є максимально простим.

Рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова.
Продукти
- Для приготування 4 порцій слід взяти:
- Груша, 4 шт.;
- Рікотта, 300 г,
- Мед, 2 ст. л.;
- Кориця, 1 ч. л.
- Вершкове масло|мастило|, 2 ст. л.
Процес приготування
Великі фрукти слід розрізати уздовж навпіл, видалити серцевини. Потім їх потрібно змастити розтопленим вершковим маслом та викласти на деко.
Потім груші слід наповнити сумішшю з рикотти, меду та кориці.
Випікати страву треба близько 15 хвилин при 200 градусах. Попередньо духовку слід розігріти.
Перед подачею частування можна прикрасити додатковими інгредієнтами, наприклад подрібненими горіхами.
Раніше ми розповідали, як приготувати ПП-торт із вівсянки та бананів.
Читайте також
- Готуємо ПП-торт з бананів та вівсянки: рецепт смачного десерту
- Що робити, якщо сало не жується: 2 способи, щоб тануло в роті