Як приготувати шоколадні млинці: страва виходить повітряною і ніжною – найпростіший і найсмачніший рецепт

Якщо хочеться урізноманітнити раціон і подати до обіду або сніданку цікавіший варіант приготування тонких млинців, слід звернути увагу на додаткові інгредієнти.

Наприклад, від шоколадних м'яких м'яких млинців навряд чи хтось відмовиться.

Таку страву оцінять не лише дорослі, а й діти.

Блины, завтрак
Фото: Pixabay

Простим рецептом поділилася експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії Юлія Архіпова.

Які продукти потрібні для тесту

  • борошно – 140 г;
  • молоко – 400 мл;
  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 50 г;
  • какао – 20 г;
  • вершкове масло – 30 г.

Як готувати млинці

Усі необхідні продукти мають бути кімнатної температури.

Тому молоко, олію та яйця бажано дістати з холодильника за 20-30 хвилин до початку готування.

В окремій мисці потрібно з'єднати яйця з сіллю, цукром і частину борошна, що просіює.

Потім у масу треба влити третину молока. Заготівлю слід ретельно перемішати. Після цього можна додавати інші продукти.

Як тільки тісто стане однорідним, потрібно переходити до смаження.

Випікати млинці треба на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із замороженими ягодами.

Читайте також

  • Як приготувати класичні котлети: нічого зайвого
  • Як приготувати ефектний вишневий соус до курки та м'яса: простий спосіб – підійдуть заморожені ягоди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *