Солодкі мариновані кабачки можуть здивувати та задовольнити високі запити гурманів.
Цікаво, що заготівля з такими характеристиками готується досить легко. Інгредієнтів для неї потрібний мінімум.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як замаринувати солодкі кабачки.

Потрібно:
- кабачки – 4 шт.;
- цукор – 500 гр;
- куркума – ½ ч. л.;
- оцет столовий – 80 мл;
- вода – 500 мл.
Як готувати
1. Для цієї заготівлі можна використовувати навіть великі кабачки. Їх потрібно очистити та розрізати на дві половини, видалити насіння та нарізати скибочками або брусками.
2. Набираємо каструлю води і додаємо до неї куркуму та цукор, після чого перемішуємо і доводимо маринад до кипіння.
3. Коли вода закипить, додаємо до неї нарізані кабачки і знову доводимо вміст каструлі до кипіння.
4. Знімаємо з вогню, додаємо оцет і розливаємо заготовку по стерильним банкам.
Закочуємо, перевертаємо, а після того, як охолонуть, прибираємо банки на зберігання в темне та прохолодне місце. Приємного апетиту!
Читайте також
- Не знаєте, куди подіти кабачки? Приготуйте з них ці смачні рулетики – не пошкодуєте
- Як приготувати м'яку печінку: ось що не можна робити на перших етапах створення страви – часта помилка гурманів