Як приготувати сирники без борошна та курячого білка: простий рецепт – багатьом сподобається

Багато господарок впевнені в тому, що без борошна сирники не приготуєш.

Це велика помилка.

Навпаки, борошно може помітно зіпсувати якість сирників, оскільки ви не досягнете яскравого сирного смаку, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії та приготування кухаря Юлія Архіпова.

сырники
Фото: © Білновини

Як можна приготувати страву без курячого білка та борошна

Насамперед варто вибрати сир. Він повинен бути гарної якості та приємним на смак. Якщо продукт має чітка кислинка, то краще готувати з іншого.

Після цього починаємо розминати його вилкою. Варто відзначити, що вологим сиром теж бути не повинен. Після цього рекомендується відправити сир у м'ясорубку. Багатьох ця рекомендація здивує, проте текстура в такому разі у сирників буде чарівною.

Вводимо потрібну кількість цукру, маленьку щіпку солі та ванільний екстракт за бажанням. Перемішуємо. Після на кожні 300 г сиру вводимо по маленькій ложці манної крупи.

Залишиться лише ввести курячий жовток, перемішати заготівлю та приступити до смаження сирників.

Раніше ми розповідали про те, чим змастити курку для появи апетитної скоринки.

Читайте також

  • Холодник на кефірі: як приготувати освіжаючу та ситну страву
  • Як посмажити кабачки та здивувати домочадців: секрет в особливому паніруванні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *