Консерви чудово рятують на кухні. Мова не тільки про домашні соління, а й про рибні або м'ясні магазинні консерви.
З їхньою допомогою можна швиденько приготувати вечерю або оригінальні бутерброди з рибною намазкою.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати швидку закуску з рибних консервів.

Потрібно:
- консерви рибні (будь-які) – 1 банка;
- морква (свіжа) – 1 шт.;
- яблуко (кисле) – 1 шт.;
- помідор – 3 шт.;
- цибуля ріпчаста за смаком;
- зелень, сіль та перець за смаком;
- майонез чи сметана.
Як готувати
1. Моркву потрібно почистити, натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно нарізаємо, зелень шаткуємо, помідори нарізаємо тонкими скибочками.
2. Яблуко, якщо шкірка тверда, чистимо, а якщо ні, то натираємо на дрібній тертці.
3. Консервовану рибу очищаємо від кісток та розминаємо вилкою.
4. Змішуємо інгредієнти разом (крім томатів), за смаком додаємо сіль, перець та заправляємо сметаною (майонезом).
5. Перемішуємо та намазуємо готовою сумішшю скибочки томатів, посипаючи зверху свіжою зеленню. Приємного апетиту!
Раніше ми розповідали, що додавати в суп першим – картоплю чи моркву.
Читайте також
- Що можна зробити із пересоленою смаженою рибою: не всі господині знають
- Як покращити якість біляшів за допомогою льоду та горілки: несподівані хитрощі – про них багато хто не знає