Навіть найдешевше м'ясо стане м'яким: розкрито секретний рецепт ідеального маринаду

Не завжди є можливість купувати продукти, які нам хотілося б: такі витрати раціональними не назвеш.

Тому не завжди їжа виходить ідеальної якості.

Найскладніша ситуація з м'ясом. Чим дешевше даний продукт, тим нижчі шанси приготувати щось по-справжньому гідну і варту увагу, зазначає експерт з кулінарних питань мережевого видання “БелНовости” кухар Юлія Архіпова.

мясо
Фото: © Білновини

Однак за допомогою одного прийому можна навіть найдешевше м'ясо зробити смачним, соковитим та ароматним.

Як приготувати найкращий маринад

Список необхідних інгредієнтів

– шість ложок будь-якої рафінованої рослинної олії;
– ложка звичайної гірчиці;
– Три ложки лимонного соку;
– шість часточок часнику;
– Необхідні спеції.

Методика приготування

Вказаної кількості інгредієнтів цілком вистачить, щоб замаринувати цілий кілограм м'яса. Залежно кількості основного продукту можна вносити правки в пропорції.

Спочатку потрібно в ємності для маринування з'єднати сік лимона з олією та спробувати довести масу до однорідного стану.

Потім вводимо гірчицю. Часник варто пропустити через прес і ввести до інших компонентів.

Далі вводимо вибрані прянощі, а ось сіль додавати не потрібно: інакше м'ясо вийде сухим.

Цей маринад “працює” протягом трьох годин. Після цього можна готувати м'ясо будь-яким зручним способом.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашні сухарики з батона.

Читайте також

  • Як правильно смажити картоплю: 3 правила, про які не варто забувати – господиням на замітку
  • Як правильно варити макарони, щоб вони не злипалися: важливі хитрощі – не всі про них знають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *