Як приготувати млинці на горілці: оригінальний рецепт

Деяких може здивувати перспектива приготування млинців на горілці, оскільки варіант видається дуже дивним.

Однак досвідчені кулінари знають про те, що такі млинці виходять надзвичайно смачними.

Як правило, саме горілка дозволяє зробити чудові ажурні вироби з дірочками, зазначає експерт з питань кулінарії мережевого видання “БелНовости” кухарка Юлія Архіпова.

водка
Фото: © Білновини

Як приготувати млинці на горілці.

Список інгредієнтів

– півтори склянки борошна;
– дві склянки молока із середніми показниками жирності;
– по великій ложці рослинної та вершкового масла;
– половина маленької ложки соди;
– Маленька ложка горілки;
– щіпка солі;
– цукор (стільки, скільки звикли);
– одне куряче яйце.

Методика приготування

Не варто побоюватися, що горілка вплине на смакові якості млинців: такої кількості спиртного напою ніхто не помітить. До того ж, горілка виконає свою функцію та випарується.

Насамперед з'єднуємо куряче яйце з цукром до однорідності. Молоко варто попередньо трохи прогріти та ввести акуратно до складу основної маси.

Вершкове масло має бути м'яким. Спочатку вводимо в муку соду і сіль, вводимо порціями в основний склад. Перемішуємо, відправляємо горілку з двома видами олії. Знову перемішуємо і починаємо готувати млинці.

Читайте також

  • Чим можна замінити кукурудзяний крохмаль під час приготування випічки: не всі господині знають
  • Які цікаві факти варто знати про розпушувач для тесту: кухарі розкрили секрети

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *