Будь-яка господиня буде намагатися знайти гідні варіанти економії, так як ціни на багато продуктів стають все вище з кожним днем.
При цьому не хочеться, щоб якість харчування страждала.
Тому багато хто намагається знайти рецепти недорогих, але смачних страв. У такому разі варто звернути увагу на “Студентський” суп, який готували ще за радянських часів, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” з кулінарних питань кухарка Юлія Архіпова.

Як приготувати гарний суп?
Усталеного списку компонентів немає, оскільки до складу можна вводити будь-які продукти, які є. Однак є основні моменти, яких варто дотримуватись.
Спочатку в каструлю вливаємо воду та відправляємо картоплю.
Хвилин за сім можна відправити терту моркву і трохи цибулі. Коли овочі практично будуть готові, потрібно ввести три сосиски, подрібнені на шматочки.
Якщо у вас є в розпорядженні консервована квасоля, її теж сміливо відправляємо в суп.
Потім солимо.
Залишиться лише додати пару плавлених сирків, дочекатися однорідної текстури та вимкнути страву.
Раніше ми розповідали про те, з яких причин можуть опалювати котлети.
Читайте також
- Через які помилки не вдасться відварити смачну картоплю: не всі господині знають – їх припускають багато
- Через які помилки не вдається приготувати якісний рис: думка кулінарів