Багатьом хочеться похвалитися перед членами сім'ї своїм умінням приготувати ажурні млинці.
Однак це завдання є не таким простим, як спочатку може здатися.
Млинці із щільною текстурою приготувати значно легше, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” з питань кулінарії кухар Юлія Архіпова.

Як приготувати млинці?
Список необхідних продуктів
– половина склянки борошна;
– половина склянки води;
– три великі ложки цукру;
– дві великі ложки крохмалю;
– близько 150 г сметани;
– Три яйця;
– по маленькій ложці соди та оцту;
– 2 ложки олії;
– Небагато солі.
Метод приготування
Спочатку в ємності з'єднуємо до однорідного стану сметану з яйцями та сіллю. Потім просіюємо борошно і вводимо до її складу крохмаль.
Можна купувати як кукурудзяний, так і картопляний.
З'єднуємо обидві заготовки, перемішуємо. Вводимо воду та працюємо віночком. Відразу варто зазначити, що вода має попередньо пройти процедуру кип'ятіння, але до складу заготівлі вводимо її у холодному вигляді.
Після цього з'єднуємо оцет і соду, вводимо в тісто. Відправляємо олію.
Ще раз перемішуємо масу та приступаємо до смаження.
Читайте також
- Як приготувати драники, які точно не потемніють: кулінари розкрили найкращий рецепт
- Як приготувати «ледачий» оселедець під шубою: смачна закуска за 5 хвилин