Простий суп по-польськи на обід чи вечерю: їдять навіть не любителі – готуємо за 30 хвилин

Суп – незамінна страва у повсякденному меню. Супи можна їсти і на обід, і на вечерю і готувати їх нескладно.

Рецепт простого супу польською, яку можна приготувати за півгодини, розповідає експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.

Як приготувати суп по-польськи

Вам знадобляться: 600 грамів картоплі, дві цибулини, дві моркви, півтора літри бульйону зі свинини, 200 мілілітрів вершків (25-30 %), 300 грамів шинки або ковбаси, зелена цибуля, по чайній ложці паприки та майора, та перець.

суп
Фото: © Білновини

Трохи обсмажуємо цибулю, потім додаємо нарізану кубиками моркву, потім картопля, наприкінці шинку (ковбасу).

Обсмажені овочі та ковбасу додаємо в бульйон, варимо 20 хвилин на середньому вогні, додаємо сіль, спеції, подрібнений часник та вершки.

Варимо на маленькому вогні 5-7 хвилин, практично в готовий суп додаємо зелену цибулю.

Раніше експерт розповіла, як швидко приготувати ситні оладки з кабачків.

Читайте також

  • Як швидко приготувати ситні оладки з кабачків: секрет у двох інгредієнтах
  • У яку воду кидати заморожені пельмені – в холодну чи киплячу: часта помилка гурманів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *