Пельмені – чудовий напівфабрикат, який готується швидко, а також надовго допомагає забути про почуття голоду.
Але в магазинному продукті можуть бути шкідливі добавки.
Тому деякі вважають за краще самостійно займатися приготуванням такої страви.

Але коли часу немає і не хочеться довго стояти біля плити, врятує рецепт лінивих пельменів.
Як приготувати ліниві пельмені.
Для приготування тіста потрібно змішати 3 склянки борошна зі склянкою води, а також додати масу яйце і щіпку солі. Як тільки тісто буде готове, його потрібно загорнути у пакет та залишити на півгодини.
В цей час слід зайнятися начинкою. На 500 г фаршу слід подрібнити цибулину, зубчик часнику. Для більш яскравого смаку можна втрутити трохи солі та перцю.
Тісто потрібно розкотити, а на нього викласти начинку. Потім потрібно зробити рулет.
Заготівлю слід розрізати на шматочки.
Ледачі пельмені треба викласти на подушку з обсмаженої цибулі та моркви.
Зверху їх потрібно залити вершками та водою.
Під кришкою та на повільному вогні страву слід гасити близько півгодини.
Раніше ми розповідали, як правильно вибрати пельмені у магазині.
Читайте також
- Як приготувати новорічний салат “Орхідея”: гості будуть у захваті
- Як посмажити ажурні млинці на сковороді: смачні та еластичні – простий спосіб приготування тіста