Курку в нашій кулінарній традиції готують досить часто, оскільки це найдоступніший вид м'ясної продукції.
З цієї причини розумно змінюватиме звичну рецептуру.
У такому разі птах нікому не набридне, зазначає експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

Як приготувати курку по-арабськи
Список продуктів, які потрібно підготувати
– близько 600 г філе;
– Шматок твердого сиру (100-150 грамів);
– дві ложки сметани із середніми показниками жирності;
– половина склянки горіхів (можна брати будь-які);
– три ложки олії для смаження;
– сіль зі спеціями на власний розсуд;
– два курячі яйця;
– ложка молока;
– половина склянки сухарів для паніровки;
– 2-3 ложки борошна.
Метод приготування
Спочатку потрібно вимити філе, розділити його на порційні шматки та акуратно відбити. Потім окремої ємності з'єднуємо молоко з яйцями, доводимо суміш до однорідного стану.
Кожен шматок обдаємо борошном, яєчною сумішшю та сухариками.
Розігріваємо сковорідку. Обсмажуємо курку з двох сторін по п'ять хвилин на добре розігрітій сковороді з олією. Забираємо птаха.
Беремо форму для випікання.
Курку спочатку обдаємо сметаною і викладаємо. Посипаємо страву подрібненими горіхами та тертим сиром.
Готуємо лише 15 хвилин при 180 градусах духовки.
Раніше ми розповідали про те, як приготувати класичну карбонару.
Читайте також
- Як приготувати картоплю айдахо: здивуйте домашніх незвичайним рецептом
- Що приготувати із сиру: ще один смачний десерт – перевірений часом