Такі котлети можна їсти навіть без гарніру: що потрібно додати у фарш

Ми часто готуємо на вечерю м'ясні або овочеві котлети, що не дивно – такі страви не тільки смачні, але й добре поєднуються з різними гарнірами.

Якщо ж вам не хочеться витрачати сили на приготування основної та додаткової страви, спробуйте з'єднати м'ясо, овочі та крупу.

В результаті у вас вийдуть дуже апетитні котлетки з фаршу, капусти та рису.

Фарш
Фото: © Білновини

Ще потрібно буде взяти цибулю та часник, трохи борошна, яйце, томатну пасту та додати сіль та чорний мелений перець за смаком.

Овочі потрібно проминути під водою, очистити від шкірки і подрібнити в м'ясорубці.

Після цього відіжміть їх від зайвої вологи і з'єднайте з фаршем, рисом, яйцем і спеціями.

Зверніть увагу: перед цим рис потрібно відварити до готовності.

Ретельно перемішайте котлетну масу та сформуйте з неї котлети.

Перед смаженням обваляйте котлети в борошні і підрум'яньте їх з обох боків до золотистої скоринки – приблизно по 7 хвилин.

Готові котлети помістіть у каструлю, залийте сумішшю води та томатної пасти.

Гасіть їх ще близько 15 хвилин, увімкнувши маленький вогонь.

В результаті ви отримаєте надзвичайно смачну, ніжну та соковиту страву. Приємного апетиту!

Читайте також

  • Як зробити так, щоб плівка з печінки злізла сама: 2 кулінарні лайфхаки
  • Ця страва приготується, поки ви спите. Потрібні ряжанка та сметана

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *