Новий спосіб приготування гречаної каші: потрібно правильно додати солоні огірки та тунець – вийде дуже смачно

Вам набридла звичайна гречана каша? Тоді спробуйте приготувати її по-іншому!

Під час створення страви треба використовувати додаткові інгредієнти.

Але не соус і м'ясо. Гречка стане набагато смачнішою завдяки тунцю, солоним огіркам та цибулі.

гречка
Фото: © Білновини

Про незвичайний варіант приготування гречаної каші розповіла експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.

Рецепт гречки з тунцем та солоними огірками

Спершу треба промити 300 г гречаної крупи (це приблизно півтори склянки).

Далі потрібно взяти каструлю, налити в неї трохи соняшникової маси і поставити на включену конфорку.

За хвилину в посуд треба висипати підготовлену гречку.

Через 5 хвилин у ємність слід налити 2 склянки окропу. Вміст каструлі слід посолити.

Відразу після цього вогонь слід зробити мінімальним. Варити гречку треба протягом 10 хвилин.

За цей час кулінар зможе виконати такі дії: нарізати кубиками два солоні огірки, нарізати півкільцями цибулину і відкрити банку з тунцем в олії.

А ще людина напевно встигне обсмажити подрібнену цибулю на сковороді.

Коли овоч набуде рум'яності, у посуд можна буде насипати частково приготовлену гречку.

У цю ж сковорідку треба відправити огірки та рибу.

Вміст посуду слід добре перемішати. Термічна обробка страви під кришкою повинна здійснюватись 7 хвилин.

На виході вийде надзвичайно смачна гречана каша.

Раніше було названо 3 кулінарні помилки, які передаються з покоління до покоління.

Читайте також

  • Яку воду додають у плов: гарячу чи холодну
  • Курячі котлети нашвидкуруч: готове через 20 хвилин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *