Як приготувати закуску з авокадо: проста і смачна страва

Всім відомо, що авокадо відносять до найбільш цінних продуктів харчування, але фрукт досі для багатьох залишається “незвіданою територією”.

Деякі готують гуакамоле, інші просто додають у салати або ж вживають у свіжому вигляді без процесу готування.

Проте варто скуштувати незвичайний та смачний варіант закуски на основі авокадо, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

авокадо
Фото: Pixabay

Як приготувати страву?

Список необхідних продуктів

– два стиглі авокадо середніх розмірів;
– сік четвертинки лимона;
– часточка часнику;
– дві пера зеленої цибулі;
– три ложки нерафінованої оливкової олії;
– сіль та спеції.

Метод приготування

Насамперед приступаємо до чищення авокадо: чим стиглішими будуть фрукти, тим смачнішою вийде закуска. Видаляємо шкірку та кісточку з обох фруктів та відкладаємо.

Цибулю мою, сушимо, подрібнюємо ножем. Так само чинимо і з часником. Зазначені компоненти відправляємо в блендер із парою ложок води.

Доводимо до стану пасти. Вводимо сік лимона, прянощі, сіль та олію. Перемішуємо та використовуємо для бутербродів. Чудова корисна закуска готова.

Читайте також

  • Як приготувати котлети з кабачків?
  • Навіщо втикати голку в банан: дадуть відповідь одиниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *