Всім відомо, що авокадо відносять до найбільш цінних продуктів харчування, але фрукт досі для багатьох залишається “незвіданою територією”.
Деякі готують гуакамоле, інші просто додають у салати або ж вживають у свіжому вигляді без процесу готування.
Проте варто скуштувати незвичайний та смачний варіант закуски на основі авокадо, вважає експерт мережевого видання “БелНовости” в галузі кулінарії кухарка Юлія Архіпова.

Як приготувати страву?
Список необхідних продуктів
– два стиглі авокадо середніх розмірів;
– сік четвертинки лимона;
– часточка часнику;
– дві пера зеленої цибулі;
– три ложки нерафінованої оливкової олії;
– сіль та спеції.
Метод приготування
Насамперед приступаємо до чищення авокадо: чим стиглішими будуть фрукти, тим смачнішою вийде закуска. Видаляємо шкірку та кісточку з обох фруктів та відкладаємо.
Цибулю мою, сушимо, подрібнюємо ножем. Так само чинимо і з часником. Зазначені компоненти відправляємо в блендер із парою ложок води.
Доводимо до стану пасти. Вводимо сік лимона, прянощі, сіль та олію. Перемішуємо та використовуємо для бутербродів. Чудова корисна закуска готова.
Читайте також
- Як приготувати котлети з кабачків?
- Навіщо втикати голку в банан: дадуть відповідь одиниці