Капуста корисна для здоров'я людини у будь-якому вигляді, тим більше у свіжому. Вона містить вітаміни A, B1, B2, C, K, P.
З капусти можна приготувати багато різних страв, але зі свіжої капусти – краще готувати салати.
Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати один такий салат.

Потрібно:
- капуста молода – 350 гр;
- редиска – 150 гр;
- олія рослинна – 2 ст. л.;
- сіль за смаком.
Як готувати
1. Видаляємо верхнє листя, миємо капусту і нарізаємо дрібно.
2. Редиску нарізаємо середніми кубиками або кружальцями.
3. Змішуємо інгредієнти в салатнику, заправляємо олією і додаємо за смаком сіль та спеції.
У фіналі можна легко окропити салат бальзамічним оцтом. Він додасть приємну кислинку.
Перемішуємо, за потреби охолоджуємо в холодильнику і подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, як варити креветки.
Читайте також
- Як приготувати справжні чаклуни: без борошна та яєць – унікальний рецепт
- Як приготувати курку за 5 хвилин: смачно, соковито, а головне – без брудного посуду