Як приготувати вітамінний салат із молодої капусти: покроковий рецепт

Капуста корисна для здоров'я людини у будь-якому вигляді, тим більше у свіжому. Вона містить вітаміни A, B1, B2, C, K, P.

З капусти можна приготувати багато різних страв, але зі свіжої капусти – краще готувати салати.

Експерт мережевого видання “БелНовости” Юлія Архіпова, кухар, пекар четвертого розряду розповіла, як приготувати один такий салат.

Капуста
Фото: © Білновини

Потрібно:

  • капуста молода – 350 гр;
  • редиска – 150 гр;
  • олія рослинна – 2 ст. л.;
  • сіль за смаком.

Як готувати

1. Видаляємо верхнє листя, миємо капусту і нарізаємо дрібно.

2. Редиску нарізаємо середніми кубиками або кружальцями.

3. Змішуємо інгредієнти в салатнику, заправляємо олією і додаємо за смаком сіль та спеції.

У фіналі можна легко окропити салат бальзамічним оцтом. Він додасть приємну кислинку.

Перемішуємо, за потреби охолоджуємо в холодильнику і подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, як варити креветки.

Читайте також

  • Як приготувати справжні чаклуни: без борошна та яєць – унікальний рецепт
  • Як приготувати курку за 5 хвилин: смачно, соковито, а головне – без брудного посуду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *