Густий, наваристий і апетитний: як приготувати часниковий суп по-чеськи – блюдо полюбилося багатьом гурманам

Часниковий суп складається з невеликої кількості інгредієнтів. І всі вони прості та доступні.

Незважаючи на це, страва є справжнім шедевром кулінарії.

Суп відрізняється ситністю, наваристістю та наявністю дуже яскравого смаку.

суп
Фото: © Білновини

Тому немає нічого дивного в тому, що страва сподобалася не тільки багатьом жителям Чехії, а й гурманам з інших країн.

Експерт мережевого видання «Бєлновини» у галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова розповіла, як приготувати чеський часниковий суп.

Рецепт часникового супу по-чеськи

Візьміть велику каструлю, покладіть у неї 400 г свинини і залийте 1,5 літрами холодної води.

Поставте заповнений посуд на кухонну плиту та увімкніть конфорку.

Коли рідина в каструлі почне вирувати, потрібно буде прибрати ложкою піну, кинути в посуд лавровий лист і зробити вогонь мінімальним.

Поки м'ясо вариться, візьміть 3 картоплини, позбавте їх шкірки і наріжте кубиками.

Далі очистіть одну цибулину від лушпиння і подрібніть овоч так само, як і картоплю.

Наступний етап – обсмажування подрібненої цибулі. Коли овоч набуде золотистості, додайте 3 подрібнені зубчики часнику.

Після цього наріжте кубиками дві скибочки житнього хліба і обсмажте шматочки. У результаті вийде сухарики, які знадобляться при оформленні страви.

Коли свинина дійде до готовності, візьміть другу сковороду, покладете в неї подрібнене м'ясо і насипте раніше нарізану картоплю, після чого залийте суміш процідженим бульйоном.

Почніть варити цей суп. Коли картопля дійде до готовності, додайте в блюдо раніше приготовлену часниково-цибульну суміш і влийте одне сире яйце (тонким струмком). Як ще одну добавку можна використовувати подрібнену зелень.

Суп, до якого були додані майже всі компоненти, треба довести до вирування.

Після цього каструлю потрібно зняти із плити. Частину супу слід перелити у тарілки. Кожну порцію необхідно прикрасити сухариками.

Готово! Суп приємно здивує вас апетитністю та ситністю.

Читайте також

  • Як перетворити вчорашнє пюре на кулінарний шедевр: рецепт картопляних «гніздечок» з грибами
  • Як смачно запекти яблука: простий і корисний рецепт з корицею та медом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *