Якщо хочеться урізноманітнити раціон, але при цьому не стояти довго біля плити або витрачатися на складні інгредієнти, цей рецепт точно підійде.
Експерт мережевого видання «Бєлновини» Юлія Архіпова розповіла, як швидко та смачно приготувати курку в духовці за допомогою лише трьох додаткових компонентів.
Як запекти курку в духовці
На 700-800 г філе потрібно взяти близько 800 г консервованих ананасів, 300 г твердого сиру.

Крім цього, бажано в процесі використання сметани або майонезу, достатньо 3 столових ложок будь-якого з цих компонентів. Також можна підготувати трохи чорного меленого перцю та солі.
Для початку курку потрібно розділити на порції, трохи відбити, а потім посолити та поперчити.
Потім продукт потрібно змастити сметаною.
Після зверху можна викладати шматочки ананасів та тертий сир.
Випікати страву слід близько півгодини за 180 градусів.
Раніше ми розповідали, що з'їсти на вечерю, щоб уранці бути бадьорим.
Читайте також
- Як приготувати ліниву ватрушку з сиром: найпростіший і найшвидший рецепт
- Як приготувати гарячий шоколад із зефіром: смачніше, ніж у кав'ярні