Багато продуктів ідеально підходять для осіннього столу та раціону.
Корисні властивості та смакові якості гарбуза роблять його ідеальним сезонним продуктом харчування.
Тому експерт мережевого видання «БелНовости» з кулінарних питань кухар Юлія Архіпова радить приготувати справжній осінній суп із гарбузом та коренем імбиру.

Про який рецепт йдеться?
Список продуктів
– близько 400 г гарбуза;
– шматочок свіжого кореня імбиру;
– цибуля та картопля (по штуці);
– часточка часнику;
– велика ложка рослинної олії та маленька ложка вершкового;
– лавровий лист (пару штук);
– п'ять ложок (великих) кускуса;
– сіль із коріандром;
– Зелень за бажанням.
Процес приготування
Насамперед на сковорідці з'єднуємо обидва види олії, доводимо до однорідного стану. Обсмажуємо цибулю до золотистості. Після цього за допомогою терки подрібнюємо імбир і вводимо. Додаємо прянощі з лавровим листом.
Вводимо кубики гарбуза та картоплі, перемішуємо, трохи обсмажуємо.
Додаємо воду, перемішуємо. Через 15 хвилин солимо, вводимо подрібнений часник. За п'ять хвилин проходимося блендером. Суп готовий.
Читайте також
- Як приготувати пишні оладки: не всі господині знають
- Як приготувати заморожений чай: смачно, корисно та зручно



