Приготуйте на Новий рік паштет з крабових паличок: він смачніший за червону ікру

Крабові палички – це смачний, ніжний та відносно недорогий продукт.

Зазвичай кулінари використовують таку їжу як інгредієнт для салатів.

Багато гурманів просто вживають крабові палички з соусом: цілком апетитний перекус.

палочки
Фото: © Білновини

Але є ще один варіант використання рибного продукту: із нього можна зробити паштет.

За своїми смаковими якостями ця маса не поступається дорогим морепродуктам. І навіть перевершує їх.

Намажте приготовлений паштет на скибочки батона: вийде чудова і при цьому недорога новорічна закуска. Ідеальна заміна бутербродам із червоною ікрою.

Рецептом незвичайної страви поділилася експерт мережевого видання «Бєлновини» в галузі кулінарії, кухар, пекар четвертого розряду Юлія Архіпова.

Як приготувати паштет з крабових паличок?

Відкрийте дві пачки крабових паличок, витягніть вміст, зніміть плівку і відправте продукт у блендер.

Додайте туди ж 100 г сирного сиру.

Почніть подрібнювати інгредієнти до однорідної маси.

Перекладіть суміш у глибоку ємність, додайте 150 г звичайного тертого сиру і трохи зелені. Заправити масу майонезом і ретельно перемішайте.

У результаті ви отримаєте чудовий паштет: недорогий і при цьому дуже смачний.

Довідково

Паштет – вишукане закусочне блюдо у формі в'язкої однорідної тістоподібної маси з відвареного або смаженого і потім протертого м'яса, риби, дичини та субпродуктів.

Читайте також

  • Що приготувати з гарбуза: спробуйте оладки із сюрпризом
  • Як спекти ідеальні кекси: рецепт тесту на кефірі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *