Любите тушковану капусту та часто її готуєте? Тоді ця стаття є для вас.
Розповідаємо рецепт смачної тушкованої капусти по-турецьки, приготувати яку не складе труднощів.
Як приготувати тушковану капусту по-турецьки
Вам знадобляться: 700 г капусти, 300 г фаршу, дві-три столові ложки томатної пасти, 300 г помідорів, 150 г цибулі, два-три зубчики часнику, 15 г рослинної олії, сіль, перець, хмелі-сун.

Гасити потрібно в глибокій сковорідці. Спочатку обсмажуємо на олії фарш приблизно сім хвилин.
Додаємо нарізану півкільцями цибулю, потім нарізані помідори, часник та томатну пасту.
Гасимо приблизно п'ять хвилин, додаємо нарізану капусту, сіль, перець, хмелі-сунелі та перуку.
Гасимо приблизно 25 хвилин на невеликому вогні, періодично помішуючи. Воду додавати не потрібно.
Читайте також
- Як смачно посмажити пельмені: два способи – по-радянському та сучасний рецепт
- Як приготувати ідеальну гречану кашу: ось що потрібно зробити з крупою перед варінням – 2 обов'язкові дії