Секрет апетитної курочки з золотистою скоринкою криється у простих продуктах, інформує Ukr.Media.
Вони доведуть страву до досконалості за всіма параметрами: аромат, смак, вигляд.
На думку досвідчених кулінарів, найкращим продуктом для створення золотистої скоринки є мед. Він забезпечить пікантний смак і апетитний вигляд.
Спочатку курку ставлять запікатися в духовку як зазвичай.
Коли страва майже приготується, курку виймають з духовки і щедро змащують її медом.
Далі повертають її в духовку і готують ще близько 15 хвилин при 180-200 градусах.
Щоб отримати найкращий результат, рекомендується змастити курку різними спеціями з додаванням меду та гірчиці.
Тоді точно вийде ароматна і рум'яна скоринка.
Ще один варіант пов'язаний з маринадом. Для цього в нього додають приблизно ½ ч. л. розпушувача.
Джерело: ukr.media